Secretul din spatele părului strălucitor al Corinei Caragea

by Dana B.
Corina Caragea apare la pupitrul stirilor sportive cu o frumusete naturala si un par extrem de stralucitor. Asaltata de intrebari, prezentatoarea tv a vorbit despre secretul parului ei plin de stralucire.
Corina Caragea: „Ce mai fac pentru parul meu? ii prepar o masca naturala atunci cand, ca in viata oricarui om, am perioade in care imi cade in mod alarmant, de exemplu.
Masca o prepar singura din : ulei de ricin, ulei de masline, galbenusuri de ou, Bitter suedez, vitamina A uleioasa si vitamina E. Gramajele difera in functie de podoaba capilara a fiecaruia. Recunosc, masca nu este tocmai frumos parfumata si colorata, dar na, baba sufera la frumusete. Lasand gluma la o parte, pe mine chiar m-a ajutat aceasta combinatie. Alaturi desigur de protectia pe care i-o ofer parului meu -sa il spal, sa il tund la 3 luni, sa il feresc la plaja, dar si in piscina, sa nu il incarc excesiv cu produse de styling si sa nu il chinui cu transformari bruste .”, a explicat ea.

Ea a mai spus ca parul sau nu a suferit niciodata schimbari bruste de culoare. Nu l-a decolorat si nu l-a vopsit altfel decat culoarea sa naturala.

 

Sursa: sanatate.bzi.ro

Facebook Comments