Secretele trecutului Annei Lesko

by Cristian Dobre

Anna Lesko a vorbit, în premieră, despre trecutul său și pașii pe care i-a parcurs în drumul spre celebritate. Nu i-a fost deloc ușor când s-a decis să vină în România, însă toate eforturile au meritat.

Anna Lesko se mândrește acum cu 20 de ani de carieră. Nici ei nu îi vine să creadă când anii au trecut în zbor și parcă ieri era doar o simplă dansatoare. La vremea respectivă, artista nici măcar nu împlinise vârsta majoratului. De asemenea, povestește că atunci a pășit pentru prima dată într-un club.

Nu cunoștea limba română, doar rusa, iar părinții ei au avut un șoc când au aflat vestea că fetița lor nu are de gând să se mai întoarcă acasă.

„Când m-am hotărât să rămân în România, pentru părinții mei a fost un șoc. A fost ceva cumplit pentru ei, mai ales că eu vin și dintr-o zonă în care educația era mai rigidă. Ca să înțelegi, eu nu am văzut un club toată adolescența mea. Am văzut prima oară un club când am venit în România. Eram într-o relație și partenerul meu de atunci m-a dus pentru prima dată într-un astfel de loc. Până la 17 ani și jumătate nu intrasem în niciun club. Eu am venit în România să cos costume pentru fete și așa am început să dansez. Am rămas aici. O perioadă scurtă de timp am stat la Constanța, apoi m-am mutat în București, unde am început facultatea. Încă nu terminasem clasa a XII-a la Chișinău, dar la momentul respectiv exista o lege care le permitea basarabenilor să intre la facultate fără a mai da examen de bacalaureat. Se termina concomitent clasa a XII-a cu primul an de facultate. Nu vorbeam limba română, doar rusa și, din punctul ăsta de vedere, mi-a fost foarte dificil. Așa am reușit să-i conving pe ai mei să mă lase să stau în România. Mama venea la mine foarte des, de două ori pe lună. Acum, când mă uit în urmă, a fost o decizie foarte bună că am venit aici, pentru că am avut alte perspective în România.”, a povestit Anna Lesko, în exclusivitate pentru Viva.

Începutul carierei sale de cântăreață a fost la Festivalul de la Mamaia, de care își amintește cu plăcere și nostalgie. Cel care a îmbrăcat-o a fost chiar regretatul designer Răzvan Ciobanu.

„Mi-a făcut o ținută foarte frumoasă, un roz pudrat. O bluziță foarte transparentă. Evident, am apărut foarte sexy, din prima, cu părul întins. M-a machiat Alex Abagiu. A fost foarte apreciată apariția mea.”, își amintește cântăreața.

Tatăl ei nici mpcar nu a știut când Anna a trecut granița în țara vecină. Fata făcea parte dintr-o trupă de balet, însă era doar rezervă și se ocupa cu costumele colegelor sale.

„Eu așa am ajuns în România, cu trupa de balet. Tatăl meu nici nu știa, era plecat în Moscova atunci, iar mama rămăsese să aibă grijă de noi, fetele. Și noi eram crescute cu mare strictețe, nu mergeam la discotecă, ci învățam să avem grijă de gospodărie și să ne pregătim pentru viață. Mama ne învăța și cum să avem grijă de noi, ea mergea pe tocuri chiar și atunci. Cred că a fost un model pentru cât de feminină trebuie să fii, și aranjată, indiferent de ceea ce faci. Inițial, în trupă, eu coseam costumele pentru fete. Apoi, am intrat ca rezervă în trupă, iar în câteva luni am ajuns să dansez. Am reușit să depășesc acel moment. A trebuit să le demonstrez multor oameni din jurul meu că puteam face această trecere din Chișinău în București.”, a mai spus Anna.

Se pare că ambiția și perseverența au ajutat-o enorm în viață. Astăzi o vedem pe scenă, a auzim la radio, iar cântăreața nu erste deloc pudică. Mereu încântă ochii bărbaților cu apariții provocatoare.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate