Secrete de vedete. Cum a slăbit Beyoncé 13 kilograme după naștere

by Dana B.

Beyoncé și-a intrat foarte repede în formă, ea slăbind deja 13 kilograme, la doar trei săptămâni după ce a devenit mama de gemeni. Iată care e secretul ei!

Sunt trei săptămâni de când Beyoncé (35) i-a adus pe lume pe Rumi și Sir, gemenii săi, și, conform Hollywood Life, vedeta a scăpat deja de 13 kilograme, ceea ce nu e rău deloc, ținând cont că, pe parcursul întregii sarcini Beyoncé a luat 22 de kilograme. Doctorul Bruce Ettinger, obstetrician și un apropiat al proaspetei mămici a dat detalii în exclusivitate despre starea vedetei și despre modul în care aceasta a reușit să piardă kilogramele excedentare în timp-record.

Ținând cont de faptul că Beyoncé își propusese să facă cezariană, este foarte probabil ca revenirea la forma inițială prin exerciții fizice să dureze o vreme, însă vedeta a început deja să mănânce sănătos, și asta se vede. Conform sursei din anturajul vedetei, “Beyonce s-a apucat deja de exerciții și de dietă. Acum, că și-a căpătat vitalitatea după ce a născut, a început să lucreze cu un antrenor personal pentru a scăpa de kilogramele în plus. După prima asăptămână de la naștere, aceasta slăbise deja 10-11 kilograme, în mare parte retenție de apă, din cele 22 de kilograme accumulate pe timpul sarcinii. Acum, la trei săptămâni de la naștere, Beyonce a dat jos aproape 13 kilograme, dar nu este însă gata să iasă în lume. Vrea să mai slăbească vreo 6 kilograme până atunci.”.

În afară de sport, vedeta ține însă și o dietă pentru a scăpa de kilogramele acumulate. Aceasta ține un regim simplu, cu un conținut redus de grăsimi și de carbohidrați, și consumă legume organice și carne slabă, cum ar fi tonul și pieptul de pui. După cum spun apropiații vedetei, Beyonce e hotărâtă să fie o mamă fabuloasă și în formă. Dacă ne luăm după experiența trecută, când și-a revenit foarte repede după nașterea fiicei sale, Blue Ivy, acum în vârstă de 5 ani, suntem convinși că o vom vedea pe artistă cât de curând pe scenă.

 

Sursa: viva.ro

Facebook Comments