Seară specială pentru FCSB, a fi sau a nu fi în Champions League

by webeditor

Meci decisiv pentru FCSB, după remiza albă de la Sporting, roș-albaștrii trebuie să marcheze pentru a spera într-o calificare în grupele Ligii Campionilor.
Dacă săptămâna trecută erau oarecare emoții legate de înlocuirea gazonului de pe Arena Națională până la urmă problema s-a rezolvat. Federația Română de Fotbal s-a ocupat și a achitat suma de 200,000 de euro pentru noul covor verde.

Oaspeții, Sporting Lisabona, au venit la București și au efectuat primul antrenament darnu pe noul gazon deoarece a trebuit lăsat pentru a se prinde bine firele de iarbă. Antrenorul lusitanilor, Jorge Jesus este convins că va reuși calificarea deși admite că va fi un meci greu. ”Va fi un meci dificil. În unele momente, Sporting va fi împinsă în defensivă, dar nu e nicio problemă pentru noi. Problema este dacă avem capacitatea să fim organizaţi în defensivă pentru aceste momente” a declarat antrenorul portughez.

Vicecampioana României a obținut un nesperat 0-0 în meciul din tur dar totuși favorita bookmaker-ilor sunt oaspeții, Sporting Lisabona. Cota lor este la victorie de 1.88 iar FCSB are o cotă mare, 4,45. Dealtfel fiecare parior are alte obțiuni sau tipuri de pariuri, mai multe informații se pot găsi pe ofertele caselor de pariere.

Antrenorul gazdelor, Nicolae Dică are probleme de alcătuire a primului unsprezece care va da startul partidei. Obțiunea principală a antrenorului este pentru jucătorul adus de la Botoșani, Cătălin Golofca, care în ultima vreme este dispus la efort. Constantin Budescu este aproape refăcut, Dică va putea hotărâ înaintea partidei dacă îl va folosi, ceea ce va duce la înlocuirea lui Florin Tănase, el a avut o evoluție destul de ștearsă în tur. Sigur absent va fi Mihai Pintilii, mijlocașul a primit cartonașul roșu în meciul tur de pe Alvalade și nu va putea evolua pe Arena Națională.

În spatele lui Denis Alibec se va opta pentru prezența lui Teixeira, un jucător cu o prezență bună în începutul de campionat. Un atuu pentru roș-albaștrii va fi încurajarea spectatorilor, biletele puse în vânzare au fost epuizate, vor fi peste 45.000 de fani.

Partida va începe de la ora 21.45 și autoritățile locale au anunțat restricții de circulație în zona Arenei Naționale. Într-un comunicat al Brigăzii Rutiere se anunță că ”începând cu ora 18,00, traficul rutier va fi restricționat, cu excepția RATB, progresiv, în funcție de afluența publicului și dacă situația o va impune, astfel: pe str. Maior Coravu, între șos. Mihai Bravu și intrarea în Stadionul Național Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson; str. Pierre de Coubertin, între șos. Vatra Luminoasă și rondul de la intrarea în Stadionul Național Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson; bd. Basarabia între Piața Muncii și bd. Chișinău; str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă și rond str. Maior Coravu”.

Așteptăm un meci de calitate și sperăm în calificarea FCSB-ului.

Facebook Comments