Seamănă sau nu seamănă cu Beyonce?

by Dana B.

Cea mai recentă statuie de ceară a cântăreței Beyonce de la muzeul Madame Tussaud din New York a stârnit o adevărată controversă pe rețelele de socializare. Fanii sunt nemulțumiți de faptul că statuia nu seamănă deloc cu artista, dar și de faptul că aceasta are pielea mult mai deschisă la culoare, relatează The Independent.

O persoană care a vizitat muzeul Madame Tussauds din New York a publicat pe Twitter o fotografie cu noua statuie de ceară a cântăreței Beyonce. Imediat, această fotografie a stârnit o mulțime de comentarii. Motivul este unui de înțeles. Aproape nicio persoană nu ar putea să spună că statuia o reprezintă pe celebra cântăreață, căci diferențele dintre cele două sunt vizibile.Unii internauți au apreciat că statuia pare o combinație bizară între Mariah Carey, Lindsay Lohan și Britney Spears.

Alții au scris chiar că cei de la muzeul Madame Tussauds nu au văzut-o niciodată pe cântăreață, căci nici celelalte statui nu par să semene cu ea. Cât despre conducerea muzeului celebru, aceasta a apărut statuia, afirmând că echipa de sculptori depune toate eforturile necesare pentru ca statuia să fie cât mai apropiată de realitate.

 

Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments