Se va juca Petrolul – Rapid? Alexa se teme de întreruperea play-off-ului

by Sorin Haut

Fotbaliştii Petrolului vor fi testaţi din nou astăzi pentru coronavirus, iar în funcţie de rezultate se va afla dacă derby-ul cu Rapid, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 2, va respecta programarea iniţială. Partida ar urma să se dispute sâmbătă, de la ora 20:15. Condiţia este ca toţi jucătorii care au fost testaţi negativ săptămâna trecută să obţină acelaşi rezultat. Fotbaliştii vor fi testaţi în grupuri de câte şase, iar rezultatele vor fi aflate cel mai târziu miercuri dimineaţă.

Știu că Petrolul va repeta testele marți. Dacă cei care au fost depistați negativ vor fi la fel, se va juca meciul sâmbătă. Dar fără jucătorii cu probleme. Așteptăm rezultatele de miercuri și atunci vom ști cu siguranță dacă se va juca la Ploiești sau nu”, a spus antrenorul Rapidului, Dan Alexa. Aceasta ia în calcul şi un scenariu mai complicat decât cel din situaţia actuală, adică întreruperea play-off-ului.”E posibil orice, pentru că lucrurile, de regulă, sunt foarte clare. Dacă vor mai apărea cazuri și la alte echipe, Doamne ferește!, eu cred că acolo se va ajunge” , a comentat antrenorul giuleştenilor.

Jucătorii Hamza Younes, Serge Yvan Ekollo, Armando Vajushi, Ștefan Bărboianu, Alberto Olaru și Adrian Nicolae au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus, se află în izolare pentru zece zile, astfel că nu vor fi apți de joc cel puțin pentru meciul cu Rapid, dacă va fi programat. Vă reamintim că Petrolul şi-a amânat şi meciul cu UTA, din prima etapă a play-off-ului, tot din pricina cazurilor de COVID-19. (foto: 1923.ro)

 

Facebook Comments