Se știu primele echipe calificate la turneul final al campionatului județean de futsal

by Sorin Haut

După doi ani de pauză, campionatul județean de futsal organizat de AJF Arad a demarat în acest weekend cu ediția a șaptea. Turneul are și un caracter caritabil, iar participantele și spectatorii la primele patru „zone” au donat primii bani pentru Elisa Maria, fetița bolnavă a lui Bogdan Pește. S-a jucat sâmbătă și duminică la Pecica, Șiria, Vladimirescu și Șimand, doar una dintre echipele gazdă asigurându-și prezența la turneul final, de la finalul lunii februarie.

Așadar, Unirea Șeitin (foto) a câștigat turneul zonal de la Pecica, reușind să treacă în finală cu 4-1 de gazdele de la Progresul, Podgoria Pâncota s-a impus la zona de la Șiria, după un 3-0 în finală cu Podgoria Ghioroc, Păulișana Păuliș a triumfat la zona de la Vladimirescu, 2-1 în ultimul act cu Real Horia, iar Șoimii Șimand, o specialistă a fotbalului în sală, și-a valorificat avantajul terenului propriu, câștigând turneul zonal de acasă, 4-2 în finală cu Șoimii Livada.

La fiecare zonă au participat câte șase echipe, împărțite în două grupe, jucându-e după sistemul fiecare cu fiecare, pentru ca apoi să se fi jucat meciuri de clasament, în funcție de pozițiile ocupate în grupă. Urmează zona de la Almaș, de duminică, 5 februarie, apoi alte două turnee zonale, la Beliu, pe 12 februarie și la Apateu, în 19 februarie.

Facebook Comments