SE PARIAZA MASIV PE INFRANGEREA UTA-EI LA SATU MARE: FEDERATIA INCEARCA SA OPREASCA CIRCUL!

by Sorin Haut

Circul de la clubul fanion depăşeşte orice imaginaţie, la ora de start a meciului de la Satu Mare, UTA urmând să aibă la stadion două echipe! Cea de seniori, care ar avea promisiuni din partea oficialilor federali că se va putea juca doar pe baza buletinelor! (variantă greu de crezut), ceea ce ar fi o premieră în România şi cea de juniori, agreată de Adrian Marţian, patronul din umbră al Bătrânei Doamne. Juniorii lui Sandu Gaica au plecat la ora 12 spre Satu Mare, astfel că planurile lui Marţian, susţinut de administratorul special Dorin Micşa, sunt clare.

Informaţiile apărute în presa locală şi centrală, dar şi pariurile masive pe victoria Olimpiei (multe case de pariuri au şi blocat dimineaţă meciul) au atras atenţia întregii Românii fotbalistice, iar FRF încearcă să stopeze cumva o situaţie de-a răsu-plânsu. Este greu însă să se poată face ceva, atâta timp cât George Neagu a fost informat de şeful Comisiei de Competiţii că seniorii nu vor putea juca dacă nu au minimum şapte carnete de joc.

Dacă până la urmă nu vor evolua nici juniorii, UTA va pierde meciul la „masa verde”. Ruşinea în care se scaldă în aceste zile echipa fanion a Aradului depăşeşte orice limite, iar toţi ochii vor fi aţintiţi după-amiază spre Satu Mare, acolo unde se anunţă momente tensionate, care ar putea şi degenera.

 

Facebook Comments