Se deschide sezonul de volei pe plajă în comuna Vladimirescu

by webeditor

Cluburile Sportsin Arad și CS Glogovăț 2013 din Vladimirescu au început o colaborare pentru deschiderea unei secții de volei, având în vedere  că în comună există un teren amenajat pentru voleiul pe plajă.

La inițiativa președintelui clubului Sportsin, Călin Moga, alături de antrenorul Sergiu Gligor, a fost solicitată o colaborare cu Primăria Vladimirescu pentru renașterea voleiului de plajă. Primarul Mihai Mag a fost deschis pentru această colaborare benefică comunei prin atragerea copiilor în învățarea voleiului și pentru mișcare.

”Pentru a atrage copii să facă sport am avut înțelegere din partea Primăriei și dorim să vină câti mai mulți, toate categoriile de vârstă pentru a-i învăța volei. Programul va fi în timpul săptămânii după ora 17.30 iar în weekend începând cu ora 10.00. Toți care vor sa vină să joace nu vor fi taxați, noi venim în sprijinul sportului” a declarat antrenorul Sergiu Gligor.

”Avem sprijinul primarului Mihai Mag, căruia îi mulțumim, pentru amenajarea completă a terenului pentru a putea organiza și anumite competiții sau turnee” a declarat Călin Moga, președintele clubului Sportsin Arad.

Pentru mai multe detalii și pentru înscrieri, părinții pot lua legătura cu antrenorul Sergiu Gligor la numărul de telefon 0742895001.

 

Facebook Comments