Se anunţă o toamnă cu Mondiale pentru Daniela Dodean

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe, amânate din cauza pandemiei de coronavirus, au fost reprogramate cu titlu provizoriu între 27 septembrie şi 4 octombrie în Coreea de Sud, a anunţat, marţi, Federaţia internaţională de specialitate (ITTF), citată de cotidianul L’Equipe. ITTF a anunţat într-o primă fază că evenimentul, programat iniţial pentru luna martie la Busan, în sudul ţării, va avea loc în luna iunie, din cauza pandemiei de coronavirus.

Dar această opţiune a fost exclusă după suspendarea tuturor evenimentelor şi activităţilor ITTF până la 30 iunie. „ITTF lucrează în colaborare cu Asociaţia coreeană de tenis de masă pentru a stabili noile date provizorii şi pentru a găsi alte date opţionale în vederea organizării Campionatelor Mondiale, dacă va fi necesar”, a transmis ITTF într-un comunicat.

Din naţionala României, campioană europeană şi echipă calificată la Jocurile Olimpice, face parte şi arădeanca de la CS Municipal, Daniela Dodean-Monteiro, care alături de Eliza Samara şi Bernadette Szocs formează unul dintre cele mai redutabile triouri ale tenisului de masă mondial.

Facebook Comments