Scurt-circuit felnăcan cu ultima clasată! Ciba este dezamăgit și anunță amenzi

by Sorin Haut

Victoria Felnac a plecat bine în sezonul de primăvară din Liga 4 Arad la fotbal, ținând în șah una din candidatele la promovare, CS Socodor, 0-0 și apoi câștigând în deplasarea de pe terenul revelației Viitorul Arad, cu 1-0. Meciul de sâmbătă cu ultima clasată, Victoria Nădlac, se anunța la discreția roș-albilor, însă calculele pe pe hârtie nu s-au potrivit cu cele din teren. Asta pentru că gazdele s-au relaxat și nu s-au concentrat suficient, rezultând un joc slab, cu puține faze de poartă și un 1-1 surprinzător. Două puncte mari pierdute de Victoria, care rămâne însă pe podium, mai exact pe locul 3, dar ratează șansa de a egala la puncte Socodorul, care s-a încurcat și ea la Șimand, 3-3! Revenind la meciul cu Nădlacul, Dancă – cel care a înscris și a adus victoria cu Viitorul – a deschis scorul în minutul 10, dar Bogdan Vlad a egalat pentru oaspeți în minutul 72, smulgând un punct nesperat. Lucian Ciba a început meciul cu: Rusu – Morariu, Șiclovan (Rădulescu), Țugulescu, Mocan, Dancă, Măgulean, Drîglă (Buz), Moldovan, Radu Popa (Pasăre), Ghergar. Antrenorul Felnacului s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudinea și prestația echipei sale, anunțând măsuri la nivel de lot:

Dancă a marcat, se anunță măsuri la „VI-FE”

Nu ne-am prezentat cum trebuie, sunt foarte dezamăgit de atitudine, mai ales că toată lumea este la zi cu banii, ni se oferă toate condițiile pentru a ne face datoria și când ni se solicită să facem minimum necesar și vorbim ceva toată săptămâna, nu respectăm nimic. Nicio problemă, zilele următoare voi lua măsuri pentru jucători, vor fi amenzi pentru toată lumea. Suntem o echipă și trebuie în primul rând să ne respectăm pe noi. Meciul a fost foarte slab, noi inexistenți, adversara neputincioasă, cred că prin Liga a V-a se văd meciuri mai plăcute ochiului. Nu știu dacă a fost un accident, așa cum zic ei, pentru că și în tur am jucat slab dar am avut noroc, acum nu a mai fost să fie”, ne-a declarat Lucian Ciba. Pe felnăcani îi așteaptă un meci foarte greu etapa viitoare, când vor juca pe terenul Frontierei Curtici, echipă și ea neînvinsă în acest an, care ocupă locul 5, cu 27 de puncte:

Așteaptă o reacție rapidă din partea echipei

Nu se pune problema să renunț, doar dacă se consideră de către conducere că eu sunt vinovat. Am stabilit un obiectiv, eu vreau să câștig toate meciurile, dar dacă ne prezentăm ca și acum este imposibil. Trebuie să luăm măsuri, aștept o reacție din partea echipei etapa viitoare, când ne așteaptă un meci greu la Curtici. Sunt sigur că fața noastră este cu totul alta, dar asta trebuie să o demonstrăm etapă de etapă, nu doar uneori”, mai spune Ciba. Tomuț are de susținut examene și este absent în această perioadă, dar va reveni Istin, suspendat pentru cumul de galbene în meciul cu Nădlacul. Nu sunt probleme medicale în lotul celor de la „VI-FE”, care speră să se revanșeze runda viitoare pentru semi-eșecul de acasă, cu ultima clasată. 

Facebook Comments