Scrisoarea lăsată pentru români de Draga Olteanu Matei

by Cristian Dobre

Au trecut două săptămâni de când actrița Draga Olteanu Matei s-a stins din viața, după ce a ajuns de urgență la spital! Marea vedetă a fost înmormântată, însă iată că abia acum ies la iveală noi detalii despre trecutul ei! Ce scrisoare a lăsat pentru români înainte de a muri!

O veste șoc pentru România a venit în urmă cu două săptămâni din partea medicilor de la spitalul din Iași, acolo unde Draga Olteanu Matei fusese transferată după ce a ajuns de urgență la Spitatul Județean din Piatra Neamț în stare foarte gravă și unde a și intrat în comă.

Actrița fusese stabilizată, după care transferată, însă pe data de 18 noiembrie inima sa a încetat să mai bată, în ciuda tuturor manevrelor de resuscitare ale medicilor care au încercat să facă tot posibilul pentru a o salva!

Din păcate actrița s-a stins pe patul de spital, iar la doar trei zile a fost înmormântată, iar zeci de oameni s-au adunat în Piatra Neamț, orașul său de suflet, pentru a-i aduce un ultim omagiu și pentru a-și lua adio de la emblema filmului și teatrului românesc!

Ce scrisoare a lăsat Draga Olteanu Matei pentru români înainte de a muri

Iată că după ce a fost înmormântată, abia acum ies la iveală noi detalii despre trecutul marii actrițe, iar potrivit Huff.ro, o scrisoare lăsată de Draga Olteanu Matei cu privire la trecerea în neființă face înconjurul internetului.

Printre rândurile pe care aceasta le-a scris cu puțin timp înainte să moară le spune românilor și tuturor celor care au iubit-o să nu-i plângă moartea, deoarece ea vrea ca toată lumea să fie cu zâmbetul pe buze, așa cum a reușit să-i țină în fața micilor ecrane pe toți de-a lungul vieții sale.

„Dragii mei, când n-oi mai fi vă rog nu mă plângeți. Am încercat în întreaga mea carieră să vă ofer bucurie și zâmbete. Mereu am fost copleşită de atenția pe care mi-ați oferit-o și am considerat că îmi dați prea mult pentru ceea ce merit de fapt.

Când n-oi mai fi vă rog să vă amintiți de mine cu drag și cu bucuria pe care o aveam când interpretam fiecare rol, fie că era pe scena teatrului, fie că era în filme.

Am trăit mare parte din viața mea pe scenă, indiferent c-a fost scena teatrului sau scena filmelor în care am jucat. Nu vreau să mă plângeți. Eu vă iubesc și prețuiesc prea mult. Mă bucur că m-ați primit în sufletele voastre și mă bucur să aflu că am reușit să vă ofer bucurie.

Mă măgulește fiecare scrisoare pe care o primesc, n-am fost niciodată interesată de premii oferite de organizații, ci am considerat că cel mai important premiu pe care-l pot primi au fost reacțiile voastre când terminam de jucat o piesă de teatru. Marea marea iubire.

Rămâneți fericiți, rămâneți sănătoși și vă mulțumesc pentru fiecare moment în care m-ați urmărit.

A voastră,

Facebook Comments