Scărlătescu i-a dat pe gol pe Gina Pistol și Smiley. Se apropie nunta?

by Cristian Dobre

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de aproape doi ani, deși fac tot posibilul să țină povestea lor de dragoste departe de ochii curioșilor. Bun prieten cu Gina, Cătălin Scărlătescu pare să-i fi dat de gol pe îndrăgostiți.
În timpul emisiunii la care Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol lucrează împreună, chef-ul a făcut aluzii la relația pe care colega lui o are cu Smiley și a lăsat de înțeles că nunta lor este tot mai aproape. „Ginuţo, mă pregătesc să-ţi fac tortul de la nuntă. Trebuie să iasă grozav„, a spus Cătălin Scărlătescu într-una din emisiuni, conform wowbiz.ro.
Într-un interviu acordat revistei Viva!, Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relaţia dintre Gina Pistol și Smiley.
„Smiley nu are cum să ne-o fure pe Gina. Gina este a noastră la show. În viața ei privată face ce vrea. Nu s-a pus niciodată problema ca între mine și Gina să existe ceva mai mult de o super prietenie. Nici nu cred că s-ar întâmpla vreodată, dar nu bag mâna în foc. Dacă aș naufragia cu ea pe o insulă asta e… Nu, nu se pune problema. Eu cu Gina suntem foarte buni prieteni. Și cu Smiley am apucat să mă cunosc și este un băiat de treabă, extraordinar. Cu un suflet și o inimă mare. Le este bine împreună. Eu mă bucur pentru Gina. În sfârșit cred că… pare că s-a apropiat mai mult așa decât s-ar fi apropiat în anii trecuți sau în celelalte relații. Este fericită și asta e important. Dacă ea e fericită și noi suntem fericiți. Când o să o văd așa bosumflată și cu ochii umflați de plâns nu o să mai fie frumos, dar sper să nu ajungem acolo„, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru VIVA!.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments