Scapă de firele albe cu ajutorul cojilor de cartofi

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Cum scapi de parul alb? Părul alb – cu toții trebuie să ne ocupăm de el la un moment dat în viața noastră. Unii oameni au primul fir de păr alb chiar de la 20 de ani, în timp ce alții nu îl au decat foarte tarziu in viata. Cu toate acestea, știm ca nu putem da timpul inapoii. Firele albe apar pentru a rămâne! Puteți să le acceptați sau, dacă nu va simtiti inca confortabil cu ele, puteți face multe lucruri pentru a scăpa de ele.

Acest sfat cu coji de cartof te va ajuta să scapi de părul alb, chiar înainte să-ți dai seama!

Vopsirea părului este o activitate destul de intensă. O puteți face acasă sau într-un salon de coafură. Dar în ambele cazuri, este nevoie de timp și costă bani. În plus, trebuie să o faci constant dacă vrei să iti păstrezi părul frumos. Din fericire, există un nou sfat mult mai ieftin și la fel de eficient ca vopseaua. Pentru a pune in practica acest sfat, ai nevoie de un sac de cartofi! Cojile de cartofi conțin o enzimă numită catecolază. Această enzimă este folosită în produsele cosmetice care unifică tenul pielii. Cu toate acestea, în timp ce îți unifică pielea, această enzimă poate adăuga și puțină culoare părului tău! Cojile de cartof nu vă vor deteriora părul, ceea ce nu se poate spune despre majoritatea colorațiilor chimici din vopselele de par. Deci merită încercat, nu?

Cum scapi de parul alb? Instrucțiuni

Colorarea părului cu coji de cartof pare complet ridicola, desigur, dar funcționează! Și este și foarte ușor! Urmați acești pași și ați terminat:

Se fierb câteva cartofi timp de 20 de minute.

Curatati coaja cartofilor și treceți-o prin blender (cojile, nu cartofii).

Spălați-vă părul așa cum faceți de obicei, apoi aplicați amestecul de coajă de cartof pe păr.

Lăsați amestecul de coajă de cartof să acționeze cel puțin 15 minute și clătiți cu apă.

Tratează-ți părul cu o mască sau balsam pentru a elimina mirosul de cartofi.

Asta e tot!

Sursa: bzi.ro

Facebook Comments