Scandalul pe averea lui Ion Dolănescu, aproape de final

by Dana B.

Procesul fraților Dolănescu a ajuns la final. Ionuț și Dragoș Dolănescu au apărut, miercuri, 12 iulie, în fața instanței pentru ultimul termen al procesului în care se războiesc pe averea tatălui lor, Ion Dolănescu. 

Procesul fraților Dolănescu durează de opt ani, iar ieri, Ionuț și Dragoș au apărut în fața judecătorilor pentru ultimul termen. Judecătorii de la Tribunalul București, unde este judecată cauza, au amânat pronunțarea pentru miercurea viitoare, pe 19 iulie.De la moartea lui Ion Dolănescu, în 2009, frații Ionuț și Dragoș Dolănescu se află în război pe averea tatălui lor. Cei doi se bat pe o vilă de peste 400.000 de euro din strada Caimatei, drepturile de autor ale tatălui lor, estimate la 70.000 de euro, un autoturism Dacia Logan, un loc de veci la cimitirul Bellu, vila de la Sinaia, evaluată la este 200.000 de euro, o parte din casa și terenul din strada Hagi Dina, în valoare de 6.000 de euro, precum și mai multe terenuri din Prahova, Dâmboviţa şi Ilfov.

Un alt motiv de conflict între cei doi frați îl reprezintă o sobă de 12.000 de euro, care ar fi dispărut în momentul evaluării bunurilor. „Nu mai exista la momentul acela sau n-a văzut-o expertul. Partea adversă susține că exista în casă, dar expertul în expertiză susține că nu a văzut-o și că nu mai era în imobil”, spunea, în aprilie, unul din avocații lui Dragoș Dolănescu.

Soba care apare şi dispare – valorează 12 mii de euro. (…). Acum au dat nişte fotografii în care apare din nou soba asta, după patru luni de absenţă”, a spus și Dragoș Dolănescu, în urmă cu o lună.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments