Scandalul continuă! Anamaria Prodan îl distruge pe Man şi îl ameninţă cu judecata

by Sorin Haut

Anamaria Prodan nu uita si nu iarta! Sarita din schema de Gigi Becali la transferul lui Dennis Man, impresarul il ameninta cu judecata pe fotbalistul aradean. Mai ales ca avea contract de reprezentare cu acualul jucator al Parmei. „L-au obligat sa semneze o hartie de o zi, adica practic Dennis a incalcat contractul cu mine, trebuie sa plateasca penalizarile, care sunt mari. Eu nu sunt agent afiliat FRF, eu sunt agent afiliat Federatiei din Dubai, iar contractul meu cu Dennis Man produce efecte fara dar si poate, iar eu cu Dennis Man ma voi judeca in civil. Ma voi adresa instantelor din Romania si Dennis stie lucrul asta. Noi doi avem un contract si am terminat balciul. Tu ti-ai asumat asta, eu mi-am asumat asta. Tu daca ai vazut ca eu am lucrat pentru tine si daca am dat un telefon pentru tine inseamna ca eu am lucrat pentru tine. Atata timp cat noi avem toate conversatiile de cinci ani. pai, de cinci ani ma recunosti si nu ma mai recunosti acum pe final? Cum vine asta?”, a spus Anamaria Prodan la GSP Live.

„Imi doresc pentru Dennis din toata inima mea sa arate ca poate, dar, ca jucator, daca n-ai forta si ce iti trebuie in pantaloni, stai cu capul in jos, nu mai esti barbat. Nu mai raspunzi la telefon, inchizi telefoanele si imi dai un mesaj la final ca ti-e groaza ca ai semnat niste acte cu Steaua, ca aveai datorii la Gigi Becali si ca daca mai vorbesti cu mine, iti ia Gigi Becali si banii aia. Un santaj atat de urat si ordinar! Scuza-ma, dar daca nu suntem barbati absolut deloc, ne judecam”, a spus Anamaria Prodan la emisiunea GSP Live.

Transferul lui Dennis Man la Parma a starnit un scandal imens intre sotia lui Laurentiu Reghecampf si familia Becali. Cele doua parti si-au aruncat cuvinte grele. Dennis Man a fost transferat de Parma pentru suma de 11 milioane de euro, plus încă două ce ar mai putea veni din bonusurile stipulate în clauze. (ziare.com)

Facebook Comments