Scandal în PNL după ce unii parlamentari au votat Legea Salarizării

by Paul Anghel

E scandal imens în interiorul PNL după ce mai mulţi parlamentari ai partidului, printre care şi deputatul arădean Glad Varga, au votat Legea Salarizării propusă de Guvernul PSD.

Zilele trecute, Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL, a criticat în termeni duri această lege, în forma propusă de Guvern. Preşedinta PNL a susţinut că Legea Salarizării este haotică, că ascunde concedieri, că va duce la dispariţia numărului de locuri de muncă, etc.

Unii dintre liberali au criticat această lege, însă alţii au votat-o. Scandalul din interiorul PNL este unul cât se poate de evident şi vine cu puţin timp înainte de Congresul partidului.

Deputatul PSD Arad, Florin Tripa a taxat, printr-o postare pe pagina de Facebook, derapajele liberalilor în ceea ce priveşte această lege.

„Urmăresc cu îngrijorare ieșirile în decor ale celor de la PNL Arad, pe tema legii salarizării. Înțeleg într-o oarecare măsură nemulțumirea doamnei Pistru față de adoptarea acestei legi. Ca fost membru marcant al PDL Arad, partid care a tăiat salariile și pensiile, doamna Pistru nu poate fi de acord ca bugetarii să aibă salarii mai mari. Nu îl înțeleg în schimb pe domnul Bîlcea, care provine din fostul PNL, dar e la fel se supărat pe faptul că se majorează salariile. Probabil a stat prea mult lângă Cionca, cel care anunța că e gata să taie din nou salariile dacă e nevoie, și s-a molipsit. Culmea e că legea pe care cei doi o contestă așa de tare a fost votată și de reprezentanți ai PNL, inclusiv de deputatul Glad Varga”, scrie Florin Tripa, pe reţeaua Facebook.

Revenind la acest scandal din PNL, este posibil ca parlamentarii care au votat legea propusă de Guvern să fie sancţionaţi.

Facebook Comments