Scandal în PNL Arad! Falcă l-a interzis pe Bibarț la TV, ca să nu cadă și mai mult în sondaje

by Florian Popa

Scandalul e cât casa în PNL Arad! Derapajele din ultimele săptămâni ale candidatului Călin Bibarț la Primăria Aradului l-au făcut pe tătucul Falcă să ia foc. Mai ales că, conform unor surse liberale, de la începutul campaniei, Bibarț ar fi pe tobogan în sondaje, în primul rând pentru că lumea a fost dezamăgită de faptul că a rămas slujitor fidel al lui Falcă și nu a ales calea independenței. Apoi, din cauza nenumăratelor gafe pe care le face zilnic, pe Facebook, la întâlniri electorale, la conferințe de presă, cum a fost cazul inaugurării stadionului UTA.

Falcă e foc și pară, motiv pentru care Bibarț a primit interzis la TV, la dezbaterile electorale. Așa se face că marți seară, la TV Arad, în locul lui Bibarț, anunțat ca participant la dezbatere, a apărut Gheorghe Falcă. Bine, dezbatere e mult spus, având în vedere că în platou mai erau Adrian Wiener, cunoscut ca un apropiat al regimului Falcă-Ioțcu, cei care l-au și instalat manager la Spitalul Județean, și Alexandru Meszar de la UDMR, omul lui Falcă pe probleme de… UTA, ca să nu spunem mai multe despre finanțarea echipei, decontări, extrase de cont și alte lucruri de acest gen. Pe scurt, o șuetă care s-ar fi putut numi simplu: „Falcă și prietenii lui“. Despre blatul Falcă-PNL-USR-UDMR, adică viitoarea majoritate din CLM și CJA nu mai are rost să amintim, îl știe toată lumea.

Revenind la situația din PNL Arad, să spunem că Bibarț e tot mai izolat în cadrul partidului și tot mai mulți liberali vociferează față de modul dezastruos în care acesta înțelege să desfășoare campania electorală. S-a ajuns până acolo încât să se ia în calcul trimiterea lui Bibarț în concediu până în 28 septembrie. PNL Arad stă pe un butoi cu pulbere, iar acesta este motivul pentru care Falcă a preluat frâiele, iar Bibarț a fost tras pe dreapta, să se joace cu praștia.

Facebook Comments