Săvârşinul şi Ineul, primele campioane zonale la futsal

by Sorin Haut

În week-end a debutat a 5-a ediţie a campionatului judeţean de futsal, competiţie organiuzată de AJF Arad. Primul turneu zonal s-a desfăşurat la Şiria – opt echipe la start, acolo unde Cetate Săvârşin a furnizat supriza, trecând în finală de Şimand Şimand, scor 6-1, reuşitele campioanei fiind semnate de Marc 3, Neamţ, Morariu şi Mitrea.

Interesant e că în grupe, Şimandul a câştigat în faţa Săvârşinului cu 4-2. În semifinale, Săvârşinul a trecut de Pâncota cu 2-1, iar Şimandul s-a impus categoric în faţa Zăbraniului, 5-0. Podgoria Şiria, Real Horia, Victoria Seleuş şi Avântul Târnova au fost celelalte patru echipe prezente la Şiria.

A urmat zona de la Beliu, cu alte opt echipe la start. Campionii en-titre, CS Ineu, au reuşit să îşi asigure şi ei calificarea la turneul final din 24 februarie, de la Macea. În semifinale, Şicula a învins echipa gazdă din Beliu, cu 2-0, iar Ineul lui Cristi Sculici a trecut şi mai clar de Caporal Alexa, 3-0.

Finala a fost spectaculoasă, zărăndanii câştigând greu, cu 3-2, prin reuşitele lui Spătaru 2 şi Mîneran, respectiv Voştinar 2. Ineul a urcat, imediat după turneul zonal de sală, la Moneasa, pentru un cantonament. Celelalte formaţii prezente la starul zonei de la Beliu au fost: Villa Gurba, Vulturul Chereluş, Spicul Olari şi Olimpia Bocsig.

Facebook Comments