Satu Mare bate liderul Sepsi şi îi ia, din nou, faţa Aradului

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Surpriză mare la Satu Mare, acolo unde CSM a reacţionat repede după înfrângerea clară de la Arad. Astfel, Andreea Olah şi colegele sale i-au administrat campioanei şi liderului autoritar al Ligii Naţionale de baschet feminin prima înfrângere stagională, într-o restanţă contând pentru etapa a 5-a a grupei A valorice! Sepsi Sfântu Gheorghe a pierdut, aseară, în sala LPS, gazdele impunându-se cu 69-65, iar Aradul nu mai este acum favorită la locul doi după sezonul regulat. Sătmărencele îşi păstrează locul secund în campionat, cu 19 puncte, iar FCC Baschet Arad e pe trei, cu un punct mai puţin.

Ambele echipe mai au de jucat cu Sepsi, Aradul acasă, chiar săptămâna viitoare şi Satu Mare în deplasare, dar liderul pare că s-a relaxat deja, având în vitrină Cupa României şi primul loc asigurat înainte de play-off, cu 21 de puncte. CSM-ul pare a avea prima şansă la calificarea directă în semifinale şi implicit avantajul terenului propriu în penultimul act, într-o eventuală semifinală cu Aradul.

Etapa viitoare, programată în acest weekend, „galben-albastrele” joacă la Cluj, iar Satu Mare acasă cu Braşov. Totuşi, în caz de egalitate de puncte la final de sezon regulat, trupa lui Manuel Rodriguez are avantajul meciurilor directe cu sătmărencele şi va termina pe doi. (foto: baschetarad.ro)

Facebook Comments