Şase, vin „câinii roşii”! Dinamo ajunge diseară la Arad

by Sorin Haut

Dinamo nu o duce prea bine în Liga 1, iar înfrângerea din weekend, 2-3 cu Astra, o îndepărtează din nou de play-off, de care o despart cinci puncte. Trupa lui Dusan Uhrin a marcat prin Popescu şi Moldoveanu, dar a fost întoarsă după 0-1 la pauză, Budescu fiind decisiv pentru giurgiuveni, cu o dublă. Piscitelli – Ciobotariu, Klimavicius, Mihai Popescu, Corbu – Filip, Nistor, Fabbrini – Sorescu, Montini, Neicuţescu a fost formula lui Dinamo. Pe teren au mai intrat Bru și Moldoveanu, în locurile lui Fabbrini și Neicuțescu. „Dacă vom juca ca în prima repriză, sunt 100% sigur că vom câștiga la Arad și ne vom califica”, spunea căpitanul Dan Nistor.

Fabrrini a resimţit o accidentare la tibie şi e incert pentru disputa de la Arad, dar cu siguranţă „câinii roşii” vor alinia aproape cea mai bună formulă, în condiţiile în care Cupa României e competiţia din care ajungi cel mai uşor în cupele europene. Cu UTA ar putea redebuta pentru „alb-roşii” croatul Puljic, revenit în „Ştefan cel Mare” de curând, din postură de jucător liber de contract.

Bucureştenii călătoresc cu avionul până la Timişoara şi ajung la Arad în această seară, în jurul orei 20, urmând să se cazeze la Hotel Ibis. Din delegaţia lui Dinamo fac parte şi Florin Prunea şi Ionel Dănciulescu.

Meciul UTA – Dinamo se joacă marţi pe stadionul Motorul din Arad, ora 16:30 (direct Digi Sport) şi contează pentru 16-mile Cupei României.

 

 

Facebook Comments