Șase persoane depistate în Cartierul de Vest din Arad în cadrul unor acţiuni preventive

by Adrian Pavel

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad au depistat, în cadrul unor acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, în Cartierul de Vest din Municipiul Arad, șase cetăţeni străini care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.

Pe parcursul misiunilor, au fost identificați, în Cartierul de Vest din Municipiul Arad, 6 cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă. 

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Afganistan, India și Pakistan, cu vârste cuprinse între 20 și 44 de ani, solicitanți de azil în țara noastră.

După finalizarea tuturor verificărilor, vor fi îndrumaţi către Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

În perioada următoare, în zona de competenţă a judeţului Arad vor continua acţiunile în sistem integrat cu participarea tuturor structurile M.A.I. pentru prevenirea activităţilor de migraţie ilegală.

Facebook Comments