Șase arădeni au fost răniți de petarde în noaptea de Anul Nou

by Cristian Dobre

Știri Arad. Şase persoane din Arad au fost rănite de petarde, în noaptea de Revelion, iar unui bărbat i-a fost amputat un deget, au declarat, vineri, reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad.
Răniţii au vârste cuprinse între 15 ani şi 60 de ani, ei suferind traumatisme şi arsuri provocate de petardele pe care le-au detonat în noaptea de Revelion.
Purtătorul de cuvânt al SCJU Arad, Simina Roz, a declarat că un bărbat de 48 de ani a fost operat şi i s-a amputat un deget. O petardă i-a explodat în mână, iar degetul respectiv îi fusese fracturat de suflu. De asemenea, victima a suferit arsuri pe mână şi a rămas internată în spital.
Un băiat de 15 ani a suferit arsuri de gradele I şi II pe un braţ, dar şi o contuzie la ochiul stâng, iar o femeie de 60 de ani a suferit o plagă la mâna stângă, cu arsuri de gradul I.
Au mai suferit traumatisme şi arsuri un băiat de 18 ani, un bărbat de 38 de ani şi unul de 46 de ani.

Chiar în ultima zi a anului, poliţiştii şi jandarmii arădeni au confiscat peste 10.000 de petarde de la persoane care le comercializau ilegal pe stradă sau în pieţe, acestea fiind cercetate penal.

Sursa: agerpres.ro

Facebook Comments