SARAH JESSICA PARKER SI-A LANSAT PROPRIUL EI BRAND DE PANTOFI

by Sida Voicu
Sursă de inspiraţie pentru o întreagă generaţie de fashioniste, Sarah Jessica Parker şi-a văzut unul dintre vise împlinite: acela de a avea propria lini de pantofi.

Sarah Jessica Parker a debutat în lumea modei ca designer de pantofi şi de genţi, iar creaţiile sale pot fi găsite exclusiv în magazinele Nordstorm din America.

Brandul actriţei, cunoscută pentru pasiunea ei pentru pantofi din serialul „Totul despre sex”, nu este una de lux, după cum susţine ea, preţurile pornind de la 200 de dolari. Pantofii coloraţi reflectă stilul feminin al actriţei, dar în colecţia se mai pot găsi de la sandale elegante cu barete metalice, până la espadrile.

Printre aceste creaţii se numără şi o pereche, denumită „Diana”, care seamănă leit cu pantofii Manolo pe care Carrie Bradshaw i-a descoperit într-un episod. De altfel, actriţa în vârstă de 48 de ani a recunoscut că pantofii purtaţi de personajul ei din serial au fost o sursă de inspiraţie. „M-am inspirat din lucrurile din viaţa mea, de la fundiţele pe care le foloseam să-mi prind părul în copilărie sau accentele florale din garderobă purtată în „Totul despre sex” şi până la referinţe ale stilurilor clasice de la sfârşitul anilor ’70 şi începutul anilor ’80”.

Facebook Comments