Săptămâna a început cu dosare penale pentru mai mulți arădeni, care au încălcat regulile de circulație

by Florian Popa

În ziua de 6 februarie a.c., polițiștii Secției 1 Vlaicu au depistat un arădean de 32 de ani, în timp ce conducea un moped pe strada Tribunul Corcheș, din municipiu. Din primele verificări, a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere, mopedul este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare atașat pe moped este atribuit unui alt vehicul.
În Apateu, a fost depistat, de polițiștii orașului Chișineu-Criș, un bărbat de 36 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare 0.79 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar din verificările ulterioare a reieșit că bărbatul are dreptul de a conduce anulat.
A mai fost depistat, în Vărșand, de polițiștii orașului Chișineu-Criș, un bărbat de 65 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o îmbibație alcoolică de 0,48 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
În cazul șoferilor sub influența alcoolului, a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitat a alcoolemiei.
Toți cei depistați sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate