Sâmbătă se lansează un nou post TV de sport, aici vor putea fi văzute și Jocurile Olimpice!

by Sorin Haut

TVR Sport debutează sâmbătă, iar grila de programe „va avea un conţinut divers, cu jurnale de ştiri, transmisii în direct, dezbateri şi emisiuni sportive”, după cum anunță postul public de televiziune. Pe acest canal se vor transmite și Jocurile Olimpice de la Paris, programate în perioada 26 iulie – 11 august. Competiția de la Paris va putea fi urmărită în România și pe Eurosport.

Conform unui anunț făcut de către oficialii TVR, oferta va cuprinde campionate și competiții internaționale de fotbal, volei, natație, polo, gimnastică, box, snooker, șah și tenis. De asemenea, vor putea fi vizionate momente din istoria glorioasă a sportului românesc, de la Nadia Comăneci la Sandra Izbașa, de la Ivan Patzaichin la Cătălin Chirilă sau de la Ilie Năstase la Simona Halep.

Ce va mai cuprinde grila TVR Sport:

„Ora de sport” – aduce pentru prima dată la o televiziune de sport competiţii şcolare – handbal, judo, atletism, tenis de masă, scrimă, baschet 3×3, fotbal, volei – naţionale sau regionale.

„Ora olimpică” – oferă ultimele noutăţi despre competiţii, calificări, sportivi români, evenimente – tot ce este relevant pentru telespectatori în aşteptarea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024.

„Podcasturile TVR Sport” – abordează teme care vizează legende sportive, sportivi în activitate, medicină sportivă etc.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate