SAMBATA SE INAUGUREAZA OFICIAL NOUA SALA DE GIMNASTICA: EMILIA EBERLE VINE DIN SUA SPECIAL PENTRU ACEST EVENIMENT!

by Sorin Haut

Clubul Sportiv Municipal a decis să inaugureze oficial noua sală de gimnastică a Aradului, finalizată în acest an în incinta stadionului Gloria. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 10 mai, cu începere de la ora 11, iar printre invitaţi se numără personalităţi de marcă din lumea sportului. Emilia Eberle vine special din SUA pentru acest eveniment, sala urmând să poarte chiar numele marii glorii a gimnasticii artistice româneşti şi mondiale, multiplă medaliată europeană, mondială şi olimpică.

La Arad şi-au anunţat prezenţa şi Dan Grecu, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică, Camelia Potec, preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie, Viorel Bitang, fostul director al CSM Arad, actualmente secretar general al Federaţiei de Nataţie sau Otilia Bădescu, ca reprezentant al Ministerului Tineretului şi Sportului.

CSM Arad, director Vasile Păltineanu, doreşte să mulţumească pe această cale Primăriei, pentru construirea acestui obiectiv sportiv, Ministerului Tineretului şi Sportului, pentru dotarea sălii cu aparatură de ultimă generaţie, colaboratorilor şi tuturor celor care au pus umărul la realizarea acestui vis dus la bun sfârşit, o nouă sală de gimnastică în Arad.

La eveniment vor participa şi oficialităţi locale, reprezentanţi din partea celor două Universităţi arădene, dar şi alţi invitaţi speciali. Din peisaj nu vor lipsi nici micuţele gimnaste de la CSM Arad, care cu această ocazie vor putea fi admirate de asistenţă, astfel că sâmbătă putem vorbi de o mică sărbătoare a gimnasticii.

 

Facebook Comments