Sâmbătă plină în Polivalentă: Crişul are duel pe semicerc

by Sorin Haut

Crișul Chișineu Criș joacă sâmbătă, de la ora 15, cu Marta Baia Mare, într-un meci din cadrul etapei secunde a turului II a Diviziei A de handbal feminin, seria D. Confruntarea va avea loc pe parchetul Sălii Sporturilor din Arad, înfruntându-se practic cei doi poli ai clasamentului, Boldor și colegele sale ocupând primul loc, în vreme ce băimărencele au în braţe „lanterna roşie”.

Altfel, divizionara secundă arădeană anunţă un prim transfer în acest an. Este vorba despre pivotul Daiana Gaiu (foto), sosită de la CSU Reșița. Handbalista de 22 de ani este crescută chiar de adversara de sâmbătă, Marta Baia Mare, dar a trecut în carieră și pe la Minaur. Sebastian Tudor mai avea nevoie de un pivot de meserie, lângă Mihaela Damian, iar Gaiu dublează acest post.

Crişul Chişineu Criş e lider detaşat în serie, cu 29 de puncte, urmată de CSM Târgu Mureş, 25 şi CSU Oradea, 19 puncte. Obiectivul echipei arădene, în acest sezon, este calificarea la turneul final.

Revenind la ziua de sâmbătă, în Polivalentă vor mai avea loc două meciuri: de la ora 11 joacă CS ProVolei, în seria de vest a ligii secunde, iar seara, de la ora 18, intră pe parchet baschetbalistele de la FCC Arad.

(foto: minaur.ro)

 

 

Facebook Comments