Sabotaj la Parada Clătitelor! „Nu au lăsat autobuzele să plece spre Moneasa”

by Paul Anghel

Noi dezvăluiri privind sabotajul Consiliului Judeţean Arad privind Parada Clătitelor de la Moneasa continuă să apară. După ce au încercat să interzică anumite standuri cu clătite, reprezentanţii CJA sunt acuzaţi că nu au lăsat autobuzele să circule din municipiul Arad către staţiunea Moneasa, în cursul zilei de duminică, 30 iulie. Asta deşi locul din care urmau să plece era plin de oameni.

„Persoanele care doresc să participe la eveniment dar nu au maşină pot opta pentru cursele speciale de autobuz (plecare din faţa Gării Arad la orele 08.00, 10.00, 12.00, 14.00, atât în 29 cât şi în 30 iulie). Preţul unui bilet este 30 de lei pe ruta Arad – Moneasa, cu reducere 50 % pentru pensionari şi 100 % pentru persoanele cu handicap”, suna comunicatul de presă al CCJA, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Arad.

Duminică la orele amiezii mai mulţi arădeni ajunşi pe cont propriu în Moneasa au spus că festivalul a fost sabotat, întrucât autobuzele programate nu au mai plecat din Arad. Imediat, deputatul PSD Florin Tripa a criticat, printr-o postare pe Facebook, atitudinea CJA, postarea sa fiind preluată de unele publicaţii locale din Arad.

Ca urmare a acestora, preşedintele CJA, Iustin Cionca, s-a arătat revoltat şi a replicat: „Citesc într-un „ziar on-line” că aș fi interzis circulația autobuzelor spre Moneasa, duminică, la Festivalul Clătitelor. „Articolul” este un comunicat de presă al deputatului Tripa, publicat cu un titlu extras din corpul comunicatului. Bun, de la Tripa nu am pretenții. Dar presa? Cum să iei de bună orice prostie și să o publici neverificată, să o distribui, să creezi valuri deși este o minciună sfruntată?!”.

Ei bine, una dintre persoanele care trebuia să ajungă la Parada Clătitelor, Stela Bivolaru, a vorbit pentru livearad.ro despre ceea ce s-a întâmplat la locul din care trebuiau să plece autobuzele din municipiul Arad către staţiunea Moneasa. Concluzia acesteia este simplă: oamenii au fost opriţi să ajungă la Moneasa.

„Am citit în presă anunţul de la Consiliul Judeţean în care se spunea că există transport spre Moneasa. Împreună cu un grup format din peste 30 de persoane ne-am decis să plecăm duminică spre Moneasa cu autobuzul de ora 10,00. Ne-am adunat la locul anunţat încă de la ora 9,30. Acolo am avut un şoc. Alte zeci de persoane care voiau să plece cu autobuzul de ora 8,00 încă aşteptau. Am aşteptat mult şi bine, pentru că nici autobuzul de ora 10,00 nu a mai venit. Am avut noroc că a venit autobuzul unei firme private care s-a oferit să ne ducă, însă nu făceau reducere pentru pensionari, astfel că unii au renunţat şi au plecat acasă. Câţiva am urcat şi aşa am reuşit să ajungem în staţiune. Avem o masă rezervată la un local din staţiune, pentru peste 30 de persoane. Am fost nevoită să mergă şi să anulez”, ne povesteşte Stela Bivolaru.

Facebook Comments