S-a retras una dintre cele mai bune straniere din istoria baschetului arădean

by Sorin Haut

La 35 de ani, baschetbalista Chrissy Givens și-a anunțat retragerea pe rețelele de socializare. „Este oficial. Am decis să mă retrag din baschetul profesionist și să continui dragostea mea pentru joc pasând cât de multe cunoștințe pot următoarelor generații. Vreau să mulțumesc tuturor pentru susținerea pe care am primit-o în ultimele zile. Ca și voi, sunt foarte încântată de ce urmează. Timing-ul lui Dumnezeu este întotdeauna mai bun decât orice plan poți să îți faci. #LadyLion4life”, a postat Givens. Americanca a fost prezentată deja ca antrenoare la Ouachita Lady Lions, echipa la care s-a format şi pentru care a evoluat până în 2003.

Givens şi-a încheiat cariera de jucătoare la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, fiind cea mai bună marcatoare a echipei ediţia recent „îngheţată” a Ligii Naționale, cu o medie de 16,5 puncte. Americanca se numără printre cele mai bune baschetbaliste care au jucat în campionatul românesc, având în palmares șase titluri ale României, cinci cu Târgoviște și unul cu Arad.

Givens a avut o contribuție decisivă la ultimul titlu câștigat de „galben-albastrele” de la Univ.Goldiş ICIM, în 2012/2013, sezon în care arădencele câştigau şi Liga Europei Centrale. În meciul decisiv al finalei de campionat cu CSM Târgovişte, americanca a marcat 27 de puncte şi a bifat 11 recuperări şi şase pase decisive. (foto: baschet.ro)

 

 

Facebook Comments