S-a deschis aplicația pentru înscrierea gratuită la Târgul Naţional de Artizanat şi Meşteşuguri

by Dana B.

Aplicaţia pentru înscrierile la Târgul Naţional de Artizanat şi Meşteşuguri va rămâne deschisă până la începerea evenimentului, a anunţat joi, într-un comunicat, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

„Aplicanţilor – selectaţi în ordinea înscrierii – li se va asigura participarea gratuită la târg. În plus, prin program, vor fi suportate cheltuielile de transport pentru beneficiari şi pentru produsele acestora, în valoare maximă de 2.000 de lei. Vor fi suportate şi cheltuielile de cazare ale beneficiarilor pe perioada desfăşurării evenimentului, în valoare de maximum 1.600 de lei/beneficiar pentru maximum patru nopţi de cazare, dar nu mai mult de 200 de lei/noapte/persoană”, se arată în comunicat.

Artizanii şi meşteşugarii interesaţi în accesarea de finanţare nerambursabilă din partea statului pentru promovarea produselor proprii în cadrul Târgului Naţional de Artizanat şi Meşteşuguri pot aplica online, accesând link-ul https://programenationale2018.aippimm.ro/inscriereMestesug2018/

Târgul face parte din Programul multianual pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului, al cărui scop declarat este de susţine micii meşteşugari în promovarea produselor proprii şi conservarea şi stimularea promovării mai largi a tradiţiilor autohtone.

 

Sursa: mediafax.ro

Facebook Comments