Ruptură în PNL Arad! Conflictele dintre tabere au atins cote alarmante

by Paul Anghel
Please follow and like us:

PNL Arad este departe de ceea ce şi-ar dori urmaşii de azi ai Brătienilor. O filială măcinată de conflicte, în care presa de partid, controlată de Falcă şi oamenii apropiaţi lui, este pusă să sară la gâtul unor lideri ai organizaţiei.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, senatorul Ioan Cristina avea să cadă victimă presei controlată de Falcă. Astăzi a venit rândul lui Caius Parpală să intre în vizorul aceloraşi jurnalişti.

Cei doi, anume Cristina şi Parpală, au multe în comun, însă îi uneşte şi opoziţia faţă de gruparea Falcă-Cionca. O grupare care nu ezită să se folosească de presa de partid pentru a-şi pune la punct adversarii politici, chiar dacă aceştia sunt, culmea, din propriul partid.

Faptul că nivelul de dezbinare este atât de ridicat şi că se luptă fără menajamente arată faptul că lucrurile sunt imposibil de remediat. O împăcare între taberele grupate în jurul cuplului Cionca-Falcă şi cea din jurul lui Ioan Cristina şi Călin Abrudan pare de domeniul SF. Ruptura dintre vechiul PNL şi vechiul PDL pare greu de remediat, astfel că este de aşteptat ca în perioada următoare bătălia să se acutizeze.

Ioan Cristina şi Caius Parpală au devenit aşadar primele victime ale presei subordonată lui Falcă şi apropiaţilor lui. Cu siguranţă, odată cu amplificarea conflictului dintre cele două grupări, şi alţi vechi liberali vor cădea victime şi vor fi lovite cu texte dictate din biroul lui Gheorghe Falcă.

Facebook Comments