RUBY SE ARUNCA IN APA DE LA INALTIME PENTRU 4.000 €

by Andreea Radu

Vara bate la uşă, iar televiziunile şi vedetele au intrat în febra pregătirilor pentru noua grilă tv. La Antena 1, Pepe va prezenta un nou sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, iar printre concurenţi se numără vedete una şi una. Sexoasa solistă Ruby e cap de afiş şi va lua 4.000 de euro ca să sară în apă de la câţiva metri.

În curând se termină filmările pentru cel de-al cincilea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!” (Antena 1) şi toată lumea se va muta, cu mic, cu mare, la bazinul de înot din Bacău, unde s-a realizat şi anul trecut emisiunea „Splash! Vedete la apă”. Pentru că producătorii au nevoie să bage în bazin 30 de vedete, căutările au început din timp.

Aşadar, sexoasa Ruby (Ana Claudia Grigore, 25 de ani) şi-a negociat contractul la sânge pentru a-şi arăta formele, în costum de baie, în show-ul respectiv. Solista care cântă „Stinge lumina” a acceptat să se arunce în apă, de la o trambulină înaltă de câţiva metri, pentru 4.000 de euro, sumă pe care ar fi făcut-o din trei concerte. „Ruby este din Medgidia şi este obişnuită  cu apa, ştie să înoate. Va oferi un spectacol de excepţie privitorilor la show”, ne-a povestit o sursă de la Antena 1.

Rocsana Marcu, la un pas să rămână paralizată

A vrut să aibă parte de adrenalină şi era să ajungă în scaunul cu rotile. Rocsana Marcu a suferit un accident serios în timp ce concura anul trecut, la emisiunea „Vedete la apă!”. Chiar dacă a făcut înot de performanţă şi nu este genul de persoană sedentară, Rocsana a avut probleme încă de la începutul competiţiei.

Ea s-a încăpăţânat să meargă, însă, mai departe, în ciuda faptului că fiecare mişcare mai bruscă era un chin. Potrivit unor surse, la antrenamente, a purtat tot timpul un brâu, care să-i mai amelioreze durerea, dar una dintre sărituri era să-i fie fatală. După ce s-a aruncat în bazinul de înot, Rocsana a acuzat dureri mari de spate, iar iniţial medicii i-au spus că e posibil să aibă fractură de coloană.

După ce a făcut radiografii, diagnosticul a fost ceva mai blând, dar deloc de neglijat. Ea are trei vertebre deplasate, iar doctorii i-au recomandat să stea la pat şi să ia antiinflamatoare până îi trec durerile destul de greu de suportat. Din cauza acestor probleme, Rocsana a ratat semifinala concursului.

 

 

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/ruby-apa-inaltime-rocsana_marcu-antena_1-splash_vedete_la_apa-yahoorss_0_1825617514.html

Facebook Comments