Ruby a trecut prin momente copleșitoare într-o mașină de taxi

by Cristian Dobre

Ruby a trecut prin momente copleșitoare într-o mașină de taxi din Capitală. Vedeta nu s-a putut abține și le-a povestit fanilor momentul, printre lacrimi.

Ruby este printre cele mai vesele și pline de viață artiste de la noi. Frumoasa brunetă inspiră zilnic fanii cu bunătatea și optimismul ei, la care nu renunță nici în cele mai dificile momente. Vedeta ține legătura constant cu admiratorii de pe Internet și le împărtășește tot ce se întâmplă în viața ei. Fie că se bucură din lucruri mici, fie este scoasă din minți de un comentariu răutăcios, Ruby nu își pierde farmecul indiferent de situație.

Frumusețea și talentul au urcat-o pe brunetă pe culmile succesului și se poate mândri cu o carieră muzicală de excepție. Vedeta este cunoscută pentru sensibilitatea aparte, iar în spatele femeii puternice se ascunde un suflet mare și blând. Ruby apreciază fiecare compliment care i se face și este copleșită de emoții atunci când oameni simplii îi mărturisesc dragostea și aprecierea.

Ruby a izbucnit în lacrimi în mașină

De această dată, vedeta a trecut prin momente copleșitoare într-o mașină de taxi, iar momentul a fost explicat pe rețelele de socializare printre lacrimii. Ruby a izbucnit din cauza șoferului, iar fanii au fost martorii situației tensionate dintre cei doi. Vedeta a fost profund impresionată de cuvintele frumoase pe care bărbatul i le-a adresat și care i-au făcut seara mai bună. Ruby nu a putut să se dea jos din mașină până când nu i-a mulțumit șoferului pentru complimentele aduse, iar momentul a fost imortalizat pe Instagramul artistei.

„M-am întâlnit cu un domn tare drăguț care m-a copleșit cu bunătatea și cu căldura lui. M-a făcut să îmi dea lacrimile. Vă pup și vă îmbrățișez. Să vă pupați fata și să vă trăiască. Sunteți cel mai dulce. Doamne ajută la toată lumea, vă pup”, a spus Ruby emoționată.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments