Ronald „The Thrill” Gavril este cu ochii pe Dracula Open! Mari campioni de juniori și tineret boxează la Arad

by Sorin Haut

Miercuri s-a auzit primul gong la Dracula Open Arad 2023, cel mai important turneu de box juvenil organizat vreodată în Arad şi în ţara noastră şi al doilea din lume ca număr de participanţi. 365 de sportivi din 26 de ţări de pe trei continente transformă Aradul în această săptămână într-o veritabilă capitală a boxului mondial la nivel juvenil şi într-un pol important pe harta sportului internațional. Pe lângă boxeri de la cluburile arădene, vor putea fi văzuţi, până luni, 27 februarie, pe cele două ringuri amplasate în Sala „UAV-Mihai Botez” pugilişti români cu un palmares deosebit, dintre care îi amintim pe Florin Ioniță, triplu medaliat la tineret anul trecut: argint la CE, bronz la CM și argint la Universiadă și Amalia Niță, neînvinsă in ringul de box, dublă campioana europeană și declarată cea mai bună sportivă a CE juniori Italia 2022.

De asemenea, pugiliști de mare valoare din țări cu tradiție în nobila artă au onorat cu prezența Dracula Open, concurând la juniori și tineret, la nu mai puțin de 13 categorii de greutate. Francisc Vaștag și Mihai Leu sunt doar două din numele de referință ale boxului românesc prezente la Arad. Finalele turneului sunt programate duminică și luni, iar intrarea este liberă. Până atunci, zilnic cu începere de la ora 14, iubitorii pugilismului sunt așteptați la sala de sport din Micălaca pentru a asista la cel mai mare turneu de box organizat vreodată în orașul nostru!

Cuvinte de apreciere din partea campionului WBC Intercontinental American

Proaspătul campion WBC Intercontinental American și ultimul star al boxului „Made in România”, Ronald Gavril, și-a făcut timp să urmărească turneul internațional „Dracula Open”, care se desfășoară în aceste zile la Arad. Valorosul pugilist român nu a uitat de unde a plecat și este mereu lângă boxul românesc. Îi mulțumim lui Ronald și îi urăm succes. Și noi suntem lângă tine„, transmite Federația Română de Box. Salut tuturor fanilor de box din România! Sunt atât de mândru de toți sportivii talentați care participă la Turneul Internațional de Box Dracula Open din Arad, organizat de Federația Română de Box. Este minunat să văd atâtea țări reunite prin pasiunea pentru acest sport și să văd că boxul românesc continuă să evolueze și să se dezvolte. Mi-aș fi dorit să fiu acolo și să îi susțin pe toți sportivii, dar sunt sigur că vor face România mândră. Să ne aducem aminte că prin susținerea boxului românesc, vom avea mai mulți sportivi talentați care vor aduce glorie țării noastre, este mesajul lui Ronald Gavril.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate