Rona Hartner s-a căsătorit

by Adrian Topor

Emoții mari pentru Rona Hartner și Herve Camilleri, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, 5 octombrie, în Franța.

Cu puțin timp înainte de ceremonia religioasă, Rona Hartner a postat un mesaj pe contul de socializare, unde și-a anunțat prietenii virtuali că se va căsători. „Azi e ziua nunții mele. HOPAAAA. Aujourdhui je me marie hopaaaa.”, a scris Rona Hartner în mediul virtual.

Rona Hartner a purtat o rochie în stil maramureaşan, alegând să fie o mireasă atipică.  Petrecerea  a început la ora  21.00 la un restaurant de pe Costa de Azur, care le-a  servit invitaţilor şi tradiționalele sărmăluțe cu mămăliguță, potrivit Click.

A anunțat că nu mai face nuntă în România

În urmă cu aproape o lună, Rona a nunțat că nu va mai organiza o nuntă în România, așa cum își dorea. „Voiam să fac în România o nuntă ortodoxă, iar soţul meu este totuşi catolic. Nu putem să facem şi nuntă ortodoxă şi nuntă catolică. Am avut o luptă interioară în care a trebuit să aleg. Nu putem să fim şi la nunta catolică şi la nunta ortodoxă. O să fac în Franţa o nuntă calumea, 150 de invitaţi. O maramureşeancă vine din Londra să-mi facă tort, o rochie maramureşeancă, vinul, prietenii mei aproape, o să fie vreo 150 de oameni. Meniul va fi şi franţuzesc şi românesc”, spunea atunci artista la „Răi Da Buni.

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer

Ultimele luni au fost extrem de grele pentru Rona Hartner, care a fost diagnosticată cu cancer la colon, tratamentul fiind unul extrem de dureros. Interpreta face în continuare chimioterapie, însă cu toate astea, este încrezătoare că va scăpa definitiv de boala nemiloasă, care i-a schimbat total viața.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments