România – Zimbabwe 1-1, în Cupa Davis: Copil – eşec răsunător!

by Sorin Haut

România şi Zimbabwe sunt la egalitate, după prima zi a duelului din Cupa Davis, în care Marius Copil a fost învins de un anonim. Întâlnirea din primul tur al Grupei a II-a continuă sâmbătă, de la ora 12:00, la Digi Sport 2.

România e la egalitate cu Zimbabwe, după prima zi a întâlnirii din Cupa Davis. Numărul 80 mondial, Marius Copil a pierdut cu jucătorul de pe locul 546 ATP, anonimul Benjamin Lock, scor 4-6, 5-7, după aproape două ore de joc.

„Am avut o zi foarte proastă. Am jucat sub 50% din cât pot să joc eu. Sunt foarte dezamăgit de mine. Mi-am cerut scuze şi colegilor mei. De vreo 3 luni sunt tot timpul în jos, nu-mi prea merge foarte bine”, a spus Copil.

Dragoş Dima a adus punctul echipei noastre. L-a învins în două seturi încheiate identic pe Takanyi Garanganga: 6-3, 6-3.

A doua zi a întalnirii cu Zimbabwe debutează la ora 12:00, la Digi Sport 2. Horia Tecău și Florin Mergea joacă la dublu împotriva fraților Lock. După, Copil are meci cu Garanganga, iar Dragoș Dima îl întâlnește pe Benjamin Lock. (digisport.ro)

Facebook Comments