România vrea revanşa în faţa Suediei, după SUA ’94

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Naţionala României începe preliminariile Euro 2020 cu deplasarea din Suedia, unde, sâmbătă, de la ora 19 (direct PRO TV), înfruntă echipa gazdă. Selecţionerul Cosmin Contra se confruntă cu numeroase probleme de lot, după ce Cristi Ganea, Vlad Chiricheş, Mihai Pintilii, George Ţucudean, Florin Andone și Gicu Grozav sunt accidentaţi şi nu pot juca. Pe listă au apărut în schimb Dennis Man și Dan Nistor.

De asemenea, portarul Ciprian Tătăruşanu a acuzat o problemă musculară, motiv pentru care nu a jucat în ultimul meci al lui Nantes din Ligue 1. Goalkeperul titular al naţionalei este apt din punct de vedere medical, astfel că va juca mai mult ca sigur în cele două partide din calificările pentru Euro.

Echipa probabilă a României pentru meciul cu Suedia: Tătăruşanu – Manea, Moţi, Dr.Grigore, Bancu – Răzvan Marin, Băluţă – Deac, Stanciu, Chipciu – Puşcaş. „Tricolorii” sunt cu gândul şi la revanşă, după ce nordicii au câştigat dramatic, la penalty-uri, sfertul de finală de la Mondialul din SUA ’94.

Tot în grupa F preliminară, cea a României, sâmbătă se mai joacă meciurile: Malta – Feroe, ora 19 şi Spania – Norvegia, ora 21:45.

Facebook Comments