România rămâne fără irigații din cauza ministrului Investițiior și Proiectelor Europene

by Adrian Pavel
Liderii PNL dau vina pe Ghinea pentru observaţiile Comisiei Europene legate de PNRR: „Dacă nu primim banii pentru irigaţii, e vina lui”

Mai mulți dintre liderii PNL l-au criticat pe ministrul Investițiior și Proiectelor Europene, în ședința săptămânală a Biroului Executiv Național, scrie rtv.net 

Liderii PNL s-au arătat nemulțumiți că ministrul Cristian Ghinea „nu a știut să explice date tehnice” la Bruxelles, despre sistemul de irigații. Comisia Europeană a transmis României că PNRR trebuie îmbunătățit, iar banii pentru irigații nu vor fi cuprinși în finanțarea europeană.

Pe lângă finanțarea pentru sistemul de irigații, Comisia Europeană a avut obiecții și în ceea ce privește banii pentru autostrăzi bugetați de guvern în PNRR. „Comisia crede că avem o alocare prea mare pentru infrastructura rutieră”, spunea săptămâna trecută minstrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea.

„A stat o săptămână la Bruxelles fără să cheme vreun ministru cu el. Nu a știut câteva chestiuni tehnice, pe hidrogen verde, pe irigații. Dacă nu obținem bani pe irigații e vina lui”, s-au plâns liberalii, în ședința BExN, conform Digi24.

Facebook Comments