România – Bulgaria, primul amical înainte de EURO 2024! Arădeanul Man ar putea fi titular

by Sorin Haut

România și Bulgaria se înfruntă în această seară pe stadionul Ghencea, de la ora 21:30, în primul dintre cele două amicale pregătitoare ale „tricolorilor” de dinainte de EURO 2024. Partida va fi în direct la Prima TV. La antrenamentul oficial de luni seara, Alibec și Burcă nu s-au pregătit alături de colegi, la Mogoșoaia. Selecționerul Edward Iordănescu a avut la dispoziție 26 de jucători din lotul provizoriu de 28. În schimb, Deian Sorescu, care s-a antrenat separat până acum, s-a pregătit alături de restul lotului.

Arădeanul Dennis Man, devenit al doilea cel mai bine cotat fotbalist român, ar putea începe titular meciul de astăzi, împotriva bulgarilor.  Pregătirile pentru Campionatul European continuă vineri, tot în Ghencea, când naționala României dă piept cu reprezentativa similară din Liechtenstein (ora 21:00).

Apoi, România se îmbarcă în avionul de Germania pentru primul turneu final la care ia startul după o pauză de opt ani. Vom întâlni la EURO 2024 Ucraina, Belgia și Slovacia, iar naționala lui Edi Iordănescu și-a propus depășirea fazei grupelor.

Facebook Comments