”ROMÂNIA – 100 de ani într-o zi”, eveniment organizat de femeile din ALDE Arad

by Andreea Radu

În calitate de reprezentantă a Organizaţiei Femeilor Alianţei Liberalilor si Democraţilor Arad, doamna Pacşa Maria a declarat :

Motivul pentru care mă aflu aici ,este acela de a vă invita pe dumneavoastră,iar prin intermediul dumneavoastră pe toţi cei care vor să participe , la un eveniment pe care noi, femeile din organizţia ALDE Arad  il organizăm cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire .

Noi ,ca femei ,dar în primul rând ca mame , nu putem să nu ne aducem aminte ,cu respectul cuvenit,de femeile care au trăit in acele vremuri, şi care şi-au îndemnat copiii la luptă,până la sacrificiul suprem ,pentru a realiza acele idealuri măreţe.

Prin urmare ,am creat acest eveniment –ROMÂNIA – 100 de ani intr-o zi! ,care va avea loc în data de 11.11.2018 ora 15:00 , la sala de evenimente Imperial BallRoom ,strada Patria nr 14.Vom răsfoi file de istorie alături de Lector Universitar Doctor in Istorie Boia Stelean Ioan ,urmând sa admirăm obiecte si obiceiuri tradiţionale,reprezentative pentru poporul nostru. Am fi onoraţi să vă avem alături!”

 

 

 

Facebook Comments