Român de 48 de ani, urmărit general, prins în Vama Nădlac

by Dana B.

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un bărbat din România pe numele căruia era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice.

 În data de 19.02.2018, în jurul orei 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, județul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei la ieşirea din ţară, Marius G., în vârstă de 48 de ani, cetăţean român cu domiciliul în municipiul Bucureşti.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice şi are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani.

  În acest caz, persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

 

Facebook Comments