Roma a pus ochii pe Dennis Man

by Andreea Radu

După interesul lui Anderlecht pentru Man, s-a aflat că şi AS Roma îl monitorizează pe fotbalistul de la FCSB, conform digisport.ro. Italienii vin azi cu precizări: nu e vorba de o dorinţă imediată pentru un transfer, ci de un proces de urmărire a fotbalistului, astfel încât, peste un sezon sau două să urmeze şi o ofertă concretă, dacă jucătorul îşi menţine evoluţiile bune.

Dintre toţi jucătorii luaţi în ultimii ani de Becali, unul singur s-a remarcat cu adevărat: Dennis Man. La 19 ani, acesta a devenit unul dintre liderii vicecampioanei, dar ceea ce îi impresionează pe toţi, dincolo de calităţi, e profesionalismul de care dă dovadă fotbalistul.

Cu o asemenea atitudine, Man nu poate ajunge în altă parte decât la un club mare, însă trebuie să demonstreze în continuare constanţă. Roma îl urmăreşte, Monchi personal dorind să aibă referinţe despre cum se descurcă tânărul internaţional român. După ce sezonul trecut îl ochise pe Răzvan Marin, acum celebrul director sportiv al giallorossilor şi-a îndreptat atenţia spre tânărul jucător din echipa lui Dică.

Monchi îl urmăreşte pe Man„, notează asromalive.it, care punctează că în acest moment nu se pune problema unui transfer. Roma are deja ocupate posturile de la mijloc în sus, urmând a fi o bătălie acerbă pentru titularizare. Oficialul din Cetatea Eternă vrea însă să vadă cum se descurcă Man, mai ales în partidele tari, pentru un viitor transfer. Monchi obişnuieşte să monitorizeze atent fiecare pas pe care îl face orice ţintă a echipei pe care o conduce, astfel încât, dacă decide să facă pasul final pentru achiziţionare, să fie în deplină cunoştinţă de cauză.

Facebook Comments