Robbie Williams s-a mutat definitiv în Elveția

by Andreea Radu

În sfârşit s-au hotărât în ce ţară să îşi crească odraslele! După ce peste 10 ani au pendulat între Marea Britanie şi SUA, Robbie Williams, 46 de ani, şi Ayda Field (41 de ani) s-au hotărât să se stabilească definitiv în Elveţia. Robbie şi Ayda sunt căsătoriţi din 2010, dar sunt cuplaţi din 2006. Ei s-au hotărât să scoată din buzunare nu mai puţin de 27 de milioane de euro pentru a cumpăra proprietatea, după ce au petrecut mare parte din 2020 în Elveţia, informează click.ro.

Cei doi mai au case în Malibu şi Londra şi au fost nevoiţi să stea în carantină timp de 10 zile în timpul vacanţei din Caraibe de la începutul acestui an, împreună cu cei patru copii ai lor: Theodora şi Charlton, aduşi pe lume de Ayda, şi Coco şi Beau, aduşi pe lume cu ajutorul unor mame-surogat. În timpul sejurului din St. Barts, Robbie Williams, care are o avere de 300 de milioane de dolari, a fost diagnosticat pozitiv la un test pentru COVID-19 şi a fost obligat să intre în izolare. A avut o formă medie de COVID-19 şi după ce ultimul test i-a ieşit negativ a revenit cu familia în Europa.

Robbie s-a hotărât să cumpere vila după un meci de golf cu omul de afaceri Nicolas Brunschwig, care i-a făcut oferta ”de nerefuzat” pentru conacul care are o suprafaţă de 356 metri pătraţi şi vine la pachet cu un teren de 8.500 mp. În 2020, Robbie a petrecut şase luni în Alpii elveţieni, ascunzându-se de criza COVID-19. Cei patru copii, Theodora, 7 ani, Charlton, 5 ani, Coco, 23 de luni, şi Beau, de 6 luni, sunt extrem de încântaţi de noua casă.

Facebook Comments