Rixos – una dintre destinațiile pe care nu trebuie să le ratezi în 2023

by webeditor

Dacă îți dorești să te bucuri de temperaturi ridicate și condiții de lux, fără să fii nevoit să parcurgi distanțe mari, Turcia sau Egipt sunt întotdeauna o opțiune potrivită. Hoteluri prestigioase din lanțul Rixos te așteaptă să te bucuri din plin de frumusețea locurilor, într-un cadru intim și relaxant, unde toate dorințele îți sunt îndeplinite. Optează pentru o vacanta de vis in hotelurile Rixos și bucură-te de momente de neuitat într-un spațiu spectaculos!

De ce să optezi pentru o vacanță în Rixos?

Golful Antalya este renumit la nivel internațional pentru frumusețea sa și condițiile excelente de vacanță pe care le propune. Rixos este un lanț de hoteluri prestigios din această zonă care îți oferă oportunitatea de a te deconecta complet de viața cotidiană. Vei avea ocazia să te bucuri de momente de răsfăț într-un peisaj ca desprins din povești. Marea se întâlnește cu muntele, vegetația se împletește cu arhitectura specifică, iar luxul cu tradiționalul. Aceleași condiții excelente le vei găsi și în Egipt pentru că te așteaptă puncte de cazare similare oferite de același lanț hotelier pentru care confortul și atenția la detalii sunt esențiale.

Lasă organizarea pe mâinile specialiștilor LGT

În loc să te încarci cu responsabilitatea stabilirii detaliilor de vacanță, poți să beneficiezi de ajutor deplin din partea unei agenții de turism cu vastă experiență.  În acest mod, te vei putea bucura de zilele tale libere din plin, fără griji și stres. De asemenea, atunci când alegi să colaborezi cu Let’s Go Travel, știi sigur că vei profita de oferte foarte avantajoase. Indiferent care sunt preferințele tale cu privire la cazare, transport sau alte facilități, poți opta pentru unul dintre pachetele de sejur disponibile și așa vei avea garanția faptului că economisești sume semnificative, comparativ cu situația în care plăteai separat pentru fiecare facilitate în parte.

Nu în ultimul rând, ai inclus în preț și serviciul de consultanță, ceea ce presupune că agentul tău te va ajuta să iei o decizie inspirată pe baza cerințelor pe care le ai. Dacă, spre exemplu, îți dorești o cameră cu priveliște la mare, acces nelimitat la saună, loc de joacă pentru copii și zbor dintr-un anumit oraș, acesta îți va căuta ofertele care se pliază întocmai pe aceste dorințe și va veni la tine cu recomandări, pentru a nu fi nevoit să faci niciun fel de compromis.

Alege hotelul ideal pentru tine

Zeci de puncte de cazare oferă prezentări care mai de care mai atractive pentru a te convinge să le alegi. Cu toate acestea, există câteva variante care se detașează semnificativ de restul, după spusele turiștilor care au trecut pe aici. Ofertele de cazare propuse de lanțul Rixos te vor impresiona fără îndoială, dar îți dăm șansa să te convingi singur pentru că imaginile și condițiile prezentare vorbesc de la sine.

Hotelul Rixos Premium Sungate 5* Antalya, Kemer, Sejur All Exclusive All Inclusive este prima propunere a specialiștilor LGT. Cu o suprafață de 250.000 m², plajă de peste 750 de metri, parc acvatic, centru spa, miniclub și săli de fitness, această locație îți oferă absolut tot ce ți-ai putea dori. Este poziționat foarte aproape de mare, ceea ce îți va oferi posibilitatea să îți bei cafeaua dimineața simțind briza și admirând răsăritul direct de la balcon. Este ideal atât pentru cupluri, cât și pentru familii cu copiii, fiind foarte avantajos și din punct de vedere financiar. Tariful pentru un sejur complet de 7 nopți pornește de la 719 EUR de persoană și include biletele de avion, transportul la locație, mâncare, taxe și multe alte facilități.

Reprezentativ pentru zonă, Hotelul Rixos Premium Belek 5* Antalya, Belek, Sejur Ultra All Inclusive este alegerea a tot mai mulți turiști din întreaga lume. Clădirea este de dimensiuni impresionante și la fel și împrejurimile. O proprietate de 405.000 m² te va întâmpina atunci când alegi să te cazezi aici, dintre care 700 de metri îi ocupă o plajă privată. Vei găsi și un centru spa, o sală de fitness și un centru comercial, restaurante selecte și baruri cu specific internațional care să îți stimuleze toate simțurile. Camerele sunt dotate complet și decorate elegant sau modern, pentru ca fiecărui turist să îi fie întrecute așteptările. Un sejur de 7 nopți aici începe de la 1169 EUR de persoană.

O ofertă de cazare din Egipt care te va impresiona din imagini și care îți va tăia răsuflarea la fața locului este Hotelul Rixos Sharm El Sheikh, Egipt – Adults Only – Ultra All Inclusive. Aici deșertul se întâlnește cu Marea Roșie, lucru ce conturează un peisaj de nedescris. Zone de plajă privată, multiple piscine, spa si centru de wellness, săli de fitness și multe alte aspecte care îți vor face șederea mult mai plăcută te așteaptă. Pentru 7 nopți petrecute aici vei plăti de la 1029 EUR de persoană; un preț foarte avantajos raportat la condițiile de care vei avea parte.

Visează la o vacanță desăvârșită și călătorește cu ajutorul echipei LGT pentru a pune bazele unei povești pe care să o împărtășești cu cei dragi și care să îți stârnească dorința să te reîntorci de fiecare dată când o spui!

 

Facebook Comments