Rita Mureșan, pregătită să îmbrace rochia de mireasă

by Andreea Radu

Rita Mureșan și afaceristul Ioan Lucian au trăit o poveste de dragoste puternică, care a adus în viața lor două fiice minunate. Timp de 13 ani, cei doi au avut un mariaj fericit, bucurându-se de armonie și iubire reciprocă. Cu toate acestea, în anul 2007, lucrurile au început să se schimbe și au ajuns la concluzia că nu mai funcționează bine împreună. Au luat decizia dificilă, dar corectă, de a divorța.

O familie unită în ciuda despărțirii

Cu toate că s-au despărțit oficial, Rita Mureșan și Ioan Lucian au rămas în relații cât se poate de bune și au continuat să formeze o familie, de data aceasta într-un mod diferit.
Rita Mureșean a declarat că are o relație bună cu fostul soț și că divorțul nu a rupt toate legăturile dintre ei. Cu toate acestea, există și certuri, deoarece nicio familie nu este perfectă.
„Relația mea cu Nelu este în continuare bună, nu s-a schimbat nimic. Am spus de acum 16 ani: nu mai suntem un cuplu, dar rămânem o familie! Cred că am fost prima în showbiz care a spus asta. A fi o familie înseamnă a fi alături la bine și la rău, fără ego, fără a mai purta ranchiună pentru o despărțire. Da, există certuri, dar, ca în orice familie, le depășim. Este tatăl copiilor mei și așa va rămâne mereu”, a declarat Rita Mureșan, potrivit vivia.ro.

Rita Mureșan, o romantică incurabilă, rămâne selectivă în privința căsătoriei

După divorțul de fostul soț, Rita Mureșan și-a reconstruit viața sentimentală, însă ideea căsătoriei nu i-a mai trecut prin minte. În calitate de creatoare de modă, a dezvăluit că de-a lungul timpului a devenit mult mai exigență și selectivă, aspecte care au făcut-o să nu mai pronunțe acel mare „Da”. Ea a recunoscut că i s-au făcut mai multe propuneri de căsătorie după divorț, dar niciodată nu a simțit că este momentul să facă din nou pasul acela important.
„Nu sunt contra căsătoriei, sunt doar mai pretențioasă. Eu sunt complexă și am multe aspecte. E nevoie să mă înțelegi în toate aceste aspecte pentru ca eu să accept o cerere în căsătorie. Ele au mai existat de-a lungul timpului. Povești de dragoste au mai existat, desigur. Sunt o romantică incurabilă! Ofer foarte mult din punctul acesta de vedere, deci și primesc, dar nu spun mai multe… ”, a mai spus Rita Mureșan

Facebook Comments