Rihanna se pregătește să revină în forță pe scena de la Super Bowl

by Andreea Radu

La patru ani după ce a refuzat să cânte la Super Bowl în semn de protest față de modul în care a fost gestionat meciul, Rihanna va cânta în sfârșit duminică pentru a „reprezenta femeile de culoare”, potrivit hotnews.ro. Câștigătoare a nouă premii Grammy, artista va urca pe scenă în pauza meciului dintre Kansas City Chiefs și Philadelphia Eagles, care vor încerca să câștige campionatul NFL din acest an, cel mai urmărit eveniment televizat din țară.
„Super Bowl este una dintre cele mai importante scene din lume. Oricât de înfricoșător ar fi, pentru că nu am mai urcat pe scenă de șapte ani, provocarea are ceva antrenant”, a explicat ea joi, la o prezentare pentru presă.
„Este important pentru mine să fac acest lucru, anul acesta. Este important din motive de reprezentare. Este important ca fiul meu să vadă acest lucru”, a adăugat ea.
Concertul din pauza meciului, la care au participat deja cele mai mari vedete din lume, printre care Prince, Bruce Springsteen, Rolling Stones și Beyoncé, este unul dintre cele mai importante momente ale evenimentului.
Artista din Barbados, care a dat naștere primului ei copil în luna mai, nu a mai cântat din 2016.

Facebook Comments