Rezultate amestecate pentru Academia UTA: roș-albii sunt lideri detașați în Liga de Tineret!

by Sorin Haut

Rezultate amestecate pentru Academia UTA în weekendul fotbalistic. Tinerii roș-albi au încheiat săptămâna cu un bilanțul de două victorii, o remiză și o înfrângere, plus corecția suferită de junioare în fața Universității Craiova.

Liga de Tineret: Academia UTA – Ripensia 2-0

În etapa a doua din play-off-ul Ligii de Tineret, echipa antrenată de Sandu Gaica, Adi Ungur și Costel Bogoșel s-a aflat față în față cu cei de la Ripensia Timișoara. Arădenii au deschis scorul pe finalul primei reprize prin Ekmekci, iar imediat după pauză Popa a făcut 2-0 și a stabilit scorul final. Pentru această partida,„ roș-albii” au aliniat un unsprezece format din Mociu – Manoilă, Bota, Bokșe, Anișorac, Ristin, Popa, Mitu, Ekmekci, Ronai, Andreaș. Au mai jucat Covaci, Mircea, Caia, Temian și Morar. Etapa viitoare, UTA se deplasează la Universitatea Craiova, ocupanta locului secund, diferența dintre cele două echipe fiind de 9 puncte.

Liga Elitelor U17: Academia UTA – Universitatea Cluj  0-3

În play-off-ul Ligii Elitelor U17, trupa lui Marius Ciubăncan a suferit o înfrângere, 0-3, cu Universitatea Cluj. UTA a început meciul cu: Egeto – Joldea, Curtuiuș, Vâlcu, Blaga, Nica, Funkenhauzer, Purdescu, Kyrychenko, Buză, Bădău. Au mai jucat: Olăroiu, Busu, Aslău, Goia și Maghiar. Urmează o deplasare dificilă weekendul viitor, pe terenul ocupantei primului loc, Universitatea Craiova.

Liga Elitelor U16: Academia Viitorul Cluj – Academia UTA 1-3

Juniorii Under 16 ai Academiei UTA s-au deplasat la Cluj în a doua etapă a play-off-ului Ligii Elitelor U16. Băieții antrenați de Adi Petruț și Vivi Erdei au câștigat partida cu Academia de Fotbal Viitorul Cluj cu 3-1, grație reușitelor lui Marinescu (2) și Șiclovan. Roș-albii au început meciul cu R. Rusu – Marinescu, Vereș, Ștef, Ene, Măgulean, M. Rusu, Șiclovan, Felea, Ilie, Neagu. Au mai jucat Huc, Chiș, Muntean și Paștină.

Sâmbăta viitoare, UTA U16 primește vizita celor de la Ripensia Timișoara.

Liga Elitelor U15: Luceafărul Oradea – Academia UTA 2008 0-0

În Liga Elitelor U15 (seria a 14-a), UTA 2008 a remizat în deplasare cu Luceafărul Oradea. A fost un meci încheiat cu scorul de 0-0, iar Radu Mărginean și Ioan Herman i-a trimis în teren pe Pop – Glevan, Ancateu, Bărbat, Dolga, Hodoșan, Corchiș, Leca, Păduraru, Burcă, Iancu. Au mai jucat Ronai, Cârlan și Cismaș. Duminica viitoare, UTA 2008 joacă tot la Oradea, de data aceasta cu LPS Bihorul. Tot în seria a 14-a, ACB Ineu și Atletico Arad au cedat în fața lui FC Bihor și LPS Bihorul Oradea. În seria a 12-a, UTA 2009 a avut parte de o rundă liberă.

CN Junioare U15: Academia UTA – Universitatea Craiova 1-13

La fotbal feminin, jucătoarele antrenate de Daniel Mărcuș și Andrei Haloș au pierdut acasă în Liga Elitelor U15 Feminin, scor 1-13 cu Universitatea Craiova. Singurul gol pentru roș-albe a fost marcat de Laura Pârv. UTA a început acest meci cu Mocan – Ursuțiu J., Anghel, Gomboș, Jigău, Ursuțiu D., Csik, Coșa, Dobra, Pârv, Filipescu. Au mai jucat Gomtean, Costea, Haras, Rus.

 

 

Facebook Comments