EGAL AMICAL: UTA – FC CARANSEBES 1-1

by webeditor

UTA lui Adraian Marţian a disputat primul amical cu Adrian Falub revenit pe banca tehnica. În faţa liderului seriei a IV-a din Liga a III-a, FC Caransebeş, alb-roşii au reuşit doar un rezultat de egalitate. Sigur, rezultatul nu este nici concludent, nici important în acest moment,  tocmai de aceea UTA a aliniat, practic, două formule de echipă. În primele 45 de minute UTA a evoluat în formula Horvath – Oltean, Sidney, Ardelean, Diarra – Monac, Zaluschi, Popescu, Neagu – Apostu Sălăjan, după pauză echipa arătând astfel:  Horvath (70 Barabaş) – Roman, Iovan, Gornic, Neagu – Marcu, Vărgaru, Elvis, Farcaș – Tecsi, Trabalka. Pe Şega, în faţa a câtorva zeci de spectatori, UTA a început destul de bine partida, fiind periculoasă mai ales prin Monac, cel care după ce a ratat două bune situaţii în debut, a deschis scorul în minutul 14. Duă o acţiune personală care l-a lăsat singur cu portarul advers, a şutat plasat în stânga porţii cărăşene,  1-0. Oaspeţii au echilibrat apoi partida, dar fără a pune în mare pericol poarta arădeană, pentru ca finalul reprizei să aparţină tot gaydelor, dar fără urmări pe tabelă.

După reluare, UTA nu a mai pus în pericol poarta adversă, în timp ce Caransebeşul s-a dovedit mult mai incisivă.  După câteva bune situaţii ratate prin Steop, Roiu șau Săulescu, Artean a înscris din penalti, în minutul 65, 1-1.  Până la final nu a mai rămas nimic demn de consemnat, partida încheindu-se la egelitate, 1-1.

Pe banca UTA-ei, lângă Falub, a luat loc şi Adrian Marțian, iar Giovanni Catanzariti, Dorin Micşa şi Cătălin Barbu au asitat şi ei la partidă. Noutăţile Boşneag şi Florin Lazea nu au evoluat deloc în acest meci.

Facebook Comments