Ingrediente
5 dovlecei mai mari
6 linguri orez
sare
piper
1 ceapă
1 legătură mărar
1 legătură pătrunjel
2 roşii
300 g ciuperci
Pentru sos
1 cană suc de roşii
1 cană supă de legume
2 linguri ulei
Mod de preparare
Speli dovleceii sub jet de apă, îi tai jumătăţi, îi scobeşti şi îi pui la scurs cu gura în jos. Speli şi toci ciupercile. Fierbi orezul urmând instrucţiunile de pe ambalaj, apoi amesteci cu ciupercile, ceapa, mărarul şi pătrunjelul tăiate mărunt. Potriveşti gustul de sare şi piper şi umpli dovleceii. Tai roşiile felii rotunde şi pui căpăcele la dovleceii umpluţi, apoi îi aşezi într-o cratiţă. Torni uleiul, sucul de roşii şi supa atât cât să ajungă la jumătatea dovleceilor.
Poftă bună!
Sursa: clickpoftabuna.ro
Facebook Comments